Грдовјанка Транспорт

Грдовјанка ДОО е водечка транспортна компанија која ви нуди меѓународни и внатрешени транспортни услуги.

Повеќе од една деценија вршиме секојдневен извоз од Македонија кон Германија со нашиот верен партнер Meyer & Meyer. Активни дестинации за извоз и увоз на стока се: Германија, Турција, Чешка, Холандија, Белгија, Швајцарија, Аустрија, Италија, Албанија, Полска, Тунис, Франција, Шпанија и др. Во Македонија исто така вршиме секојдневен транспорт на стока.

Пеце Донев 
Генерален менаџер

Заршени проекти
Дестинации
Сопствени возила
Вработени

Транспортни услуги

Во 2008 година покрај транспортот на текстил започнавме да вршиме и транспорт на смрзнато овошје и зеленчук за чии потреби беа набавени нови камиони.

Почетоци на транспортната компанија Грдовјанка

Некаде во 1991 година, сопружниците Стојка и Славе Доневи, се решаваат да отворат транспортна фирма. „За таа цел тогаш купивме еден половен МАН камион, а сопругата Стојка стана прва жена со возачка дозвола за камион. Името на фирмата потекнува од родното место на сопругата Стојка – Грдовци“.

Новости

Најчесто поставувани прашања

Грдовјанка ДОО е водечка транспортна компанија која ви нуди меѓународни и внатрешени транспортни услуги.

Активни дестинации за извоз и увоз на стока се :Германија, Турција, Чешка, Холандија, Белгија, Швајцарија, Австрија, Италија, Албанија, Полска, Тунис, Франција, Шпанија и др. Во Македонија исто така вршиме секојдневен транспорт на стока .

Сите возила од нашиот возен парк се покриени со CMR осигурување во соработка со Триглав осигурување.

Грдовјанка врши транспорт на текстилни производи и овошје и зеленчук.

Некаде во 1991 година, сопружниците Стојка и Славе Доневи, се решаваат да отворат транспортна фирма. „За таа цел тогаш купивме еден половен МАН камион, а сопругата Стојна стана прва жена со возачка дозвола за камион. Името на фирмата потекнува од родното место на сопругата Стојка – Грдовци“.

За нас

Нашиот тим се состои од 50 професионалци, специјализирани во транспортниот дел. Па така, Грдовјанка нуди безбедност, точност и доверливост на клиентите.

Јазици за комуникација: Англиски, Германски и Италијански.

Безбедност
Точност
Доверливост
Достапност

Детали за вашата испорака